Welcome...

Kisah & Cerita Saya, Pengalaman sayam, Ilmu yg sedikit yg saya ada....Untuk Dikongsi Bersama...Pada yg Sudi Membaca (^__^)

SOON DECEMBER 10 2016

This year target achieve ahahaha....I'm going to get married this December, In Sha ALLAH,,,,,sbb x ramai yg tgk blog ni so I reveal kt sini dulu before I let everybody know hahaa,,,mesti orang fikir asal suddenly sangat ni, tetibe je announce nk kawin kan...actually x da laa suddenly pun, we all dh kenal more than a year, kawan2 tak de feeling2 so one day kita org cerita2 n decide nk kawin bila both of us malas nk bercinta beria2 mcm muda mudi dulu because both of us realize bercinta beria pun x kemana so malas nk bercinta then kita decide ape kata kita terus kawin, dlm setahun ni kita kenal laa betul2 n bercinta laa dlm process nk prepare nk kawin bulan 12 ni, nk elakan maksiat bnyk sngt bila bercinta so kita decide nk kawin, dlm prepare ni pun, we all decide nk jumpa if nk pg beli barang nk kawin, tempah baju n penting2 jee, dating betul2 tanpa tujuan yg penting after married eheheh....hope ni laa jodoh ALLAH untuk saya, after a few experience dgn lelaki2 lain....

I realize if we want it jodoh dr ALLAH kena laa ikut syariat ISLAM, n one day i read one USATAZ post kenali jodoh anda n I always pray that i get a man yg serius ajak kawin, kenal2 kejap n nk bercinta lepas kawin, n Alhamdulillah ada jgk akhirnya, n hope this plan comes true hihihi....n this happen after dgr ustaz kazim kata kalau nk jodoh yg kita inginkan baca yasin tiap2 hari lepas solat, n i do it last year, n Alhamdulillah I get what i want this year, even though x terjadi lg tp doa sy semoga ini lah yg ALLAH berikan utk saya.....

 KENALI JODOH ANDA:
1. Jodoh dari Syaitan :
Kamu berdua berkenalan, berpegangan tangan dan terus buat maksiat.. Akhirnya si wanita mengandung baru kamu menikah.
2. Jodoh dari Jin :
Kamu berdua berkenalan, kamu suka pada dia, tapi dia tidak suka padamu.. Akhirnya cinta ditolak dukun bertindak, dan juga akhirnya dia mau menikah denganmu.
3. Jodoh dari Allah S.W.T :
Kamu berdua berpandangan mata, yang akhirnya menusuk ke kalbu, Kamu meminang dia, dan dia menerima pinangan kamu, dan kamu berdua menikah... InsyaAllah kekal hingga akhir hayat, dan itulah yang di katakan syurga cinta.


FIRST TIME SY REVEAL...SBB X BNYK FOLLOWERS KT BLOG AND X RAMAI YG BACA SAYA TAU IA AKAN KEKAL RAHSIA HEEHHE....
MOHD FAIZAL BIN ABDUL WAHAB

friend :)

friend :)
miss this memories

Total Pageviews

My Playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

quotes

Love I Feel

Click Here For Images &
Love I Feel Pictures - Pictures

About Me

My photo
seremban, negeri sembilan, Malaysia
My name is Siti Radiana Bt Rahim....... My mom Puan Hasnah n my father Rahim.. My brother Muhammad Al-Zaman n my sister Siti Rahimah... Welcome to this blog, its all about me,,,maybe you can learn something here, just take a look and follow me hehehe..enjoy your read n thank you very much,,,

Followers