Welcome...

Kisah & Cerita Saya, Pengalaman sayam, Ilmu yg sedikit yg saya ada....Untuk Dikongsi Bersama...Pada yg Sudi Membaca (^__^)

KAYANGAN PRODUCTION

...KAYANGAN PRODUCTION my event group....16 orang ahli sewaktu kami menubuhkan production ini, tp akhirnye jd 15 apabila seorang daripada kami menamatkn pengajian atas sbb2 tertentu tp kami sentiasa merindui beliau.. we all dh mcm satu family...gado-gado tu biasalh kan tp pastu insyaallah baik balik...bnyk pengalaman yg kami tempuhi bersama, dugaan pn banyk jgk, org sibuk cite pasal kami atas keberanian yang kami tunjukan..tp xpe ada hikmah disebalik ape yg berlaku, doakan kami punye part 5 event, semua dijemput hadir..kite org akan organiza OMBC(ONE MALAYSIA BATIK CARNIVAL)...hope semua ahli kayangan sentiasa bersatu walaupn banyk masalah yang datang dalam production kite ni...ape yg perlu kite lakukan adalah kerjasama, our team work..miss all kayangan production team members, and x sabar nk tggu sem 5 sape advisor terbaru..hehehe..bialh pe org kate, janji kite dipihak yang benar..

Rindu Best Friends


ME, MUZZA AND ZAEHAN

ni lh kawan baik saya yg sangat saya rindui...yg kat tepi tu kawan saya dari kecih hingga lh dewasa, suka duka kami selalu bersama-sama, sepanjang persahabatan kami sekali je kami gadoh,..orang ada cakap kawan mcm mana baik pn pasti ada hasad dengki and mcm2 lh yg negative, tp dlm perhubungan kami xpenah pn ada dengki, dia lg pandai dari sy, kini belajar di indonesia amik medic, lg cantik pn dari saya tp x penah saya nk dengki dgn kelebihan yg beliau ada....yg tengah-tengah tu kwn sy, kami start kawan dari sekolah menengah form1, gado ngan dia hum xpenah rasanye, sentap sikit-sikit tu biasalh lh kn, perhubungan kami pn xda hasad dengki, even though dia sngt kaya tp dia x belagak..kalau belagak humm xnk dh kawan heheheeh....but i love them so much, zaehan and muzza, we are friend, best friend forever ok...love them so much....tp ada problem jgk kalau lh kahwin sape nk jd pengapit sape sbb kami bertiga kan..hehehe...hope pas kawin and berkeluarga hubungan kite masih mcm dulu....<3

MAsaLAh....


haaa hari ni bgun pagi dh kene sound ngan sorang ahli facebook pasal semalam saya comment kawan sy pnye status yg berkata-kata pasal penyokong kelantan, saya just bagi pandangan saya, n hari ni kelab penyokong kelantan and semua yg berasal dari kelantan add saya hahah...and pagi2 dh bace masage suruh saya insaf, haha..bkn sy kutuk pn, i just give my opinion,..huhuhu i just ckp segelintir mereka IQ rendah tu yg keje nk gadoh jek, x leh satle masalah dgn cara baik, and terbukti apabila tetibe ada org yg hantar msg kat inbox saya hheheeh..dia lh contoh orang yg IQ rendah, mana org kelantan yg just baca tp take it positive anda lah org kelantan yg IQ tinggi eheheh...common lh masing-masing ada hak untuk berkata-kata sy bkn tuju ke mana-mana org tp org yg ber IQ rendah ni yg emo sngt huhuhu...sepatutnye org kelantan ni ikot contoh pemimpin meraka Dato Nik Aziz, seorang tokoh agama and pemimpin yg bgus dan sangat saya kagumi, kenape lh segelintir rakyat beliau tidak menjadikn beliau contoh, penyelesaian masalh secara baik bkn ikot perasaan..huhuhu...tp ape-ape pn kalau ada org kelantan yg bace and tersentap sy mintak maaf banyk-banyk,, bukan niat saya untuk mengutuk anda semua, cuma segelintir sahaja....sorie ok..heehhe...kite same-same rakyat malaysia..1 MALAYSIA... hehehe...jgn gado-gado ek...terima pandangan org secara terbuka...

Gile Diet Sekarang....

hahahhaha....sejak mahzan and family saya ckp saya gemuk punye lh bersemangat nk kurus...huhu hari ni 29hb January 2011 saya telah berjaya menurunkn berat badan saya, dh 10kg...lg 30kg lg nk kuruskn badan and capai tahap berat badan yg ideal...menjadi seorang wanita ni sangat lh mecabar, bnyk yang wanita kena korbankn untuk kelihatan cantik, saya penah dengar satu talk show yang cakap wanita ni sangup sakit untuk kelihatan menarik..and kenape lelaki x nk menghargai wanita, rasanya wanita tu dah cukup cantik perfect gile tp dia sibuk cari orang lain, pasang dua tiga orang...humm x berbaloi pergorbanan wanita tersebut...

cara saya berdiet tanpa sebarang ubat-ubatan...semua atas usaha sendiri...caranya setiap pagi amik cereal and low fat susu, tengahari sup sayur and petang amik cereal balik,..x pn ubah-ubah lh..tp jangan ambil nasi,,skrg dh 2 bulan lebih saya x makan nasi, bnyk perubahan, huhuhu...sngt berpuas hati,..dan jgn lupa exercise...30 min everyday or buat something yang mengeluarkn peluh...haa baru lh sihat...heheeh...nk tgk gambar terbaru yang kurus .... see this picture...

My Love Story

this is my love story ... with EN.MOHAMAD MAHZAN BIN AHMAD....
my ex bf actually,, huhuhu,,, know we are friend....

sebab putus humm mungkin kerana kami x serasi selama setahun lebih bercinta and kenal hati budi masing-masing, nk ckp saya x sayang kat dia lagi tipu lah kan, setahun dengan dia macam-macam berlaku suka duka bersama huhu, alasan putus sbb dia ckp sy gemuk and sbb dia x nk ubah cara hidup dia masih ditakuk yang sama tanpa apa-apa perubah even though dia dh ada peluang nk ubah ke arah lebih baik, jangan cakap saya ni gila duit, sy bukan nk dia kaya raya, janji mampu tampung hidup dia, nk kaya saya boleh cari sendiri, dia mampu tampung hidup dia cukup lh,,huhu..tapi smpai skrg sy still lg berkawan dgn dia huhuhu....ada jodoh ada lh, x da maybe jodoh dgn orang lain...

Hidup Tanpa Lelaki

Adakah anda akan bahagia hidup tanpa seorang lelaki di sisi......???
Bagi saya tak da masalah, kadang-kadang lelaki ni buat hidup kita kucar kacir, bnyk masalah yang datang dari lelaki....pening jgk nk melayan kerenah meraka,,lepas sebulan lebih putus saya tambah semangat, x perlukn lelaki disisi kerana saya rasa hidup saya semakin senang, mudah and x bnyk masalah...hahahahha....

attention: jgn percaya ckap lelaki, skrg mmg lh ckp sayang, setia and mcam2 lg,...tp sebenarnye xda pn..semua lelaki ckp je lebih tp dia ckp bkn datang dari hati,,,ckp ikot anak tekak je heheehe....so be careful...

friend :)

friend :)
miss this memories

Total Pageviews

My Playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

quotes

Love I Feel

Click Here For Images &
Love I Feel Pictures - Pictures

About Me

My photo
seremban, negeri sembilan, Malaysia
My name is Siti Radiana Bt Rahim....... My mom Puan Hasnah n my father Rahim.. My brother Muhammad Al-Zaman n my sister Siti Rahimah... Welcome to this blog, its all about me,,,maybe you can learn something here, just take a look and follow me hehehe..enjoy your read n thank you very much,,,

Followers